onderhoudKosten & werkwijze

U kunt het onderhoud van uw website uitbesteden. Het maakt hierbij niet uit wie de website gemaakt heeft. Of het nu gaat om dagelijkse aanpassingen of eenmaal per jaar, alles is mogelijk en zonder verplichtingen of contracten, alles gaat op uurbasis, op die manier weet u precies waar u aan toe bent.

Aanpassingen worden vaak dezelfde of de volgende werkdag uitgevoerd, één Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is voldoende. Iedere maand ontvangt u een gespecificeerde factuur met de uitgevoerde werkzaamheden.
Heeft u geen werkzaamheden laten uitvoeren? Dan krijgt u uiteraard geen factuur en betaalt u niets.

De kosten zijn € 14,00 excl. b.t.w. per half uur.
In een half uur kunnen bijvoorbeeld prima een aantal tekst en/of aanpassingen gedaan worden.

 

Heeft u een Joomla of WordPress website of een ander CMS systeem?

Als u bijvoorbeeld een Joomla website heeft (of een ander CMS systeem) dan is het raadzaam om regelmatig een volledige back-up te maken en om (beveiliging)updates te installeren. Op die manier verkleint u de kans dat hackers en spammers toegang krijgen tot uw website. Informeer naar de "Tarieven" voor een indicatie van de kosten of stuur even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Offerte aanvragen of een afspraak maken?

Wilt u weten hoeveel tijd eventuele aanpassingen op uw website gaan kosten? Stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de link van uw website en de gewenste aanpassingen, dan kan ik u vervolgens een indicatie geven.

We kunnen ook vrijblijvend een afspraak maken bij u of bij mij thuis met een kopje koffie of thee om kennis te maken en uw aanpassingen te bespreken.


Afdrukken   E-mailadres